stambyte Ängelholm

Dags för stambyte i Ängelholm? Ta hjälp av de bästa – Kontakta oss för gratis offert idag!

stambyte Ängelholm

Dags för stambyte i Ängelholm? Ta hjälp av de bästa – Kontakta oss för gratis offert idag!

Stambyte i Ängelholm

Alla byggnader i Ängelholm är förr eller senare i behov av ett stambyte. Detta är ett byggprojekt som tillhör ett av de mest omfattande man kan utföra. Det tar tid och resultatet syns i regel inte alls, men det är likaså något av de viktigaste man kan låta fastigheten gå igenom. När skicket på stammarna som leder vatten in och ut ur fastigheten börjar svikta är ett stambyte i Ängelholm ofrånkomligt.

Misstänker du att du behöver låta genomföra stambyte i Ängelholm? Kontakta oss på LFD-stam! Vi genomför en analys av dina befintliga stammar och kommer sedan med ett kostnadsförslag på arbetet.

Helhetsentreprenör
Vi medverkar i alla delar av ditt stambyte i Ängelholm. Från inledande planering och projektering till genomförande av projektet.
Konkurrenskraftigt pris
Vi tror inte på överpriser. Vi erbjuder en kostnad för stambyte i Ängelholm som våra konkurrenter har svårt att slå.
Trygga affärer
Ett omfattande projekt kräver omfattande säkerhet. Vi är en certifierad firma som lämnar heltäckande garantier på alla stambyten i Ängelholm.

till kontaktsidan

Bra att veta om stambyte i Ängelholm

Nyfiken på att veta mer om stambyte i Ängelholm? Vi har nedan svarat på några av de vanligaste frågor som vi får in!

Varför byta stammar?

I relation till andra delar av hemmet så håller stammarna under imponerande lång tid. Trots frekvent duschande, diskande och tvättande står rör och ledningar pall under lång tid. Förr eller senare viker det sig dock. När stammarna börjar fungera sämre måste man därför se över om man bör genomföra ett stambyte i Ängelholm. Om du misstänker att dina stammar behöver bytas ut – Ring oss för att komma i kontakt med en stamspecialist! Vi gör en analys av dina stammar och kommer därefter med ett utlåtande om vad som bör göras.

Vinster

Att genomföra stambyte i Ängelholm kan ha flera positiva påföljder. Nedan har vi listat två av de mest uppskattade vinsterna som man kan räkna med efter att ha genomfört projektet.

- Minskad kostnad

När stammarna är i gott skick fungerar varmvatten- och kallvattentillförseln utmärkt. Detta gör att kostnaden för vattendriften i fastigheten i Ängelholm kan minska då man genomfört ett stambyte.

- Minskad risk för skador

Om man har undermåliga stammar men väljer att inte göra något åt saken kan problemen växa sig stora. Det kan exempelvis handla om sprickor i stammarna som växer sig större då de inte åtgärdas. Detta ökar i sin tur risken för omfattande läckage. För att säkerställa att man inte drabbas av detta är det viktigt att se över huruvida man behöver genomföra stambyte i Ängelholm.

Behöver jag genomföra stambyte i Ängelholm?

Frågan är omöjlig att svara på utan att vi har undersökt de befintliga stammarna. Vad man däremot brukar säga är att ett stambyte i Ängelholm behöver ske ungefär var 50:e år. Hur längesen var det som stammarna i ditt hus byttes ut? För att säkert kunna säga om din fastighet i Ängelholm behöver stambyte bör du låta oss göra en analys. Läs vidare för att veta mer praktiskt hur våra stambyten i Ängelholm går till!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande stambyte eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Våra stambyten i Ängelholm

Det är lätt att inbilla sig att alla stambyten i Ängelholm går till på samma sätt. Så är dock inte fallet. Vi behandlar alla projekt utifrån deras unika behov. I stort sett alla stambyten i Ängelholm som vi genomför går däremot igenom följande steg:

1. Ett första möte

För att bilda oss en första uppfattning av stambytesbehovet bokar vi ett möte. Här berättar vi hur vi arbetar och gör en första bedömning av läget.

2. Analys

I nästa steg görs en mer djuplodande bedömning av behovet av stambyte i Ängelholm. Vi ser över de befintliga stammarnas skick för att avgöra vilka åtgärder som bör vidtas.

3. Offert

Kostnadsförslaget (eller anbudet) innehåller all relevant information om arbetet. Här framgår kostnad, omfattning av projektet och annan relevant information.

4. Avtalsskrivning

För att garantera säkerheten kring projektet både för dig som kund och oss som utförare skrivs ett tydligt avtal. Här framgår alla detaljer om stambytet i Ängelholm tydligt.

5. Planering

Planeringsarbetet är en av de viktigaste delarna av alla stambyten i Ängelholm. Här bestäms tillvägagångssättet för resten av projektet.

6. Nedmontering och bortforsling

För att ge plats åt det nya behöver man förstås göra sig av med det gamla. Innan vi installerar nya stammar avlägsnas därför de nya. Detta är en av de mest omfattande delarna av ett stambyte i Ängelholm.

7. Uppbyggning

När de gamla stammarna har avlägsnas är det dags att montera och installera de nya. Beroende på vilken typ av åtgärder som det specifika stambytet i Ängelholm har krävt kan denna del av arbetet ta olika lång tid.

8. Stam-besiktning

Sist men också oerhört viktigt. En slutbesiktning av stammarna sker alltid. Detta görs för att garantera för dig som kund att de arbete som vi har gjort har genomförts på rätt sätt.

Kontakta oss för stambyte i Ängelholm idag!

Är du nyfiken på att veta vad ett stambyte i din fastighet i Ängelholm skulle kosta? Kontakta oss för att komma i kontakt med en stambytes-specialist redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.